autor:

Anonim

» » Aperitive

saslac cu miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, sare, bait,, pentru garnitura:orez, ceapa verde, rosii, ardei gras, unt, piper, verde, sare, pentru frigarui:ardei gras, rosii, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul se inabusa in unt, apoi se adauga ceapa verde,ardeiul gras si rosiile , continuand inabusirea. Dupa 5-10 min se adauga sare , piper si apa apoi se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ceapa, ardei gras. Frigaruile astfel pregatite , se frig pe gratarul uns cu ulei si incins. Se sareaza dupa frigere.
Daca ti-a placut reteta noastra "saslac cu miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Ciuperci umplute cu praz si sunca (crenvursti)

Se spala ciupercile cu apa rece, se scurg, se rup piciorusele, apoi se aseaza palariutele intr-o

8 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute. Ceapa si usturoiul

33 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich Maker

- 15 %
149.99 lei
127.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • sare
  • bait,
  • pentru garnitura:orez
  • ceapa verde
  • rosii
  • ardei gras
  • unt
  • piper, verde
  • sare
  • pentru frigarui:ardei gras
  • rosii
  • ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pate de ficat de pui cu morcovi