autor:

Anonim

» » Aperitive

saslac cu miel

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de miel, ulei, sare, bait,, pentru garnitura:orez, ceapa verde, rosii, ardei gras, unt, piper, verde, sare, pentru frigarui:ardei gras, rosii, ceapa

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

1 vot

Mod de preparare

Orezul se inabusa in unt, apoi se adauga ceapa verde,ardeiul gras si rosiile , continuand inabusirea. Dupa 5-10 min se adauga sare , piper si apa apoi se lasa sa fiarba cu vasul acoperit. Bucatile de carne se scot din bait, se insira pe frigarui alternand cate o bucata de rosie, ceapa, ardei gras. Frigaruile astfel pregatite , se frig pe gratarul uns cu ulei si incins. Se sareaza dupa frigere.
Daca ti-a placut reteta noastra "saslac cu miel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnaciori in aluat

Carnaciori in aluat

Se decongeleaza aluatul de foietaj dupa care se intinde intr-o foaie subtire. Se taie carnaciorii

2 voturi    7 comentarii
20 min
Aperitive cu carne
Foietaje

Foietaje "Cocktail"

Se intinde aluatul, se taie in fâsii micute cât sã intre un cremvursti. Peste

5 voturi    9 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

1 vot

Ingrediente

  • carne de miel
  • ulei
  • sare
  • bait,
  • pentru garnitura:orez
  • ceapa verde
  • rosii
  • ardei gras
  • unt
  • piper, verde
  • sare
  • pentru frigarui:ardei gras
  • rosii
  • ceapa

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Piparaica