Se lasa de seara la inmuiat nautul(cam 12 ore)
A doua zi se pune la fiert, cam doua ore si jumatate.
Eu il fierb mai putin, ptr ca imi place mai mult aldente.
Dupa ce a fiert il las in oala cam o ora sa se odihneasca,apoi il iau cu spumiera si il pun intr-un castron, la care adaug toate ingredientele de sus si le amestec.Acum in postul pastelui este binevenit ptr cei care tin postul.Aceasta salata imi place foarte mult ptr ca este foarte gustoasa.\'\'Pofta buna !!!\'\'

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii