Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga pesmetul, treptat, amestecand tot timpul. Se adauga apoi albusurile batute spuma, amestecand usor. Se asaza compozitia in forme speciale de savarina, unse si tapetate cu faina. Se introduc la cuptor si se coc 25-30 min. Separat se prepara siropul, cu care se stropesc savarinele, de cateva ori pana cand sunt bine imbibate. Se garnisesc, pe deasupra, cu un strat subtire de gem si cu multa frisca
Reteta de gogosi glazurate. Gogosi glazurate reteta simpla si delicioasa. Gogosi americane glazurate. Reteta de Donuts....
Gogosi glazurateCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii