Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se afce o crema spumoasa, se adauga pesmetul fin cernut, apoi faina si albusurile batute spuma. Se pune la copt in forma speciala de savarina, bine unsa cu unt. Separat, se face un sirop dintr-un pahar de apa si unul de zahar., in care se pune si vanilia. Dupa ce se ia de pe foc, se pune si romul si se acopera. Cand savarina e coapta, se asaza pe farfurie, se inteapa cu o scobitoare si se insiropeaza cu siropul pregatit. Treptat se toarna tot siropul. Cand s-a racit, se unge cu jeleu, iar de jur imprejur se garniseste cu un colac de frisca.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii