Se imbraca fiecare forma de savarina cu zahar ars, se acopera si peretii. Intr-un castron, se freaca ouale cu restul de zahar, zaharul vanilat si apa calda pina cind compozitia se albeste. Se adauga vinul alb, faina, praful de budinca, praful de copt si se amesteca totul bine. Se toarna compozitia in formele imbracate in caramel si se coace 30 de minute. Sucul celor 5 portocale se amesteca cu vinul alb, dulce si cu 100 gr. de zahar. Se face un sirop care se fierbe 5 minute. Se scot savarinele si se lasa sa se imbibe in acest sirop. Se taie capacele, sub care se pune cite o felie de portocala pudrata cu zahar.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii