Autor:
naty (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 14 aprilie 2010
Ingrediente
3 felii cozonac groase, 5 linguri de zahar, 150 ml apa, 150 gr frisca, gem, esenta rom, portocala dupa dorinta
Dificultate: Redusa | Timp: 15 min
Mod de preparare
Se prepara un sirop din zahar si apa se lasa sa fiarba pana ce se leaga apoi se ia de pe foc si se adauga esenta de rom sau fiecare dupa dorinta.
Se aseaza feliile de cozonac in farfurii si se insiropeaza fara frica si economie! Se orneaza cu frisca si gem. Iata si savarina la minut :D
Daca ti-a placut reteta noastra "Savarina laminut" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Amestecam zaharul cu galbenusurile, adaugam untul,smantana si restul ingredientelor. Se obtine o
38 voturi
27 comentarii
1h
Incepem asa:
pentru un blat folosim:
4 galbenusuri amestecate cu 4 linguri de zahar si 6 linguri
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Si eu fac arata cam asa, e varianta neagra.
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Ale mele sunt in varianta neagra. Cu detalii aici: http://dulcesarat.blogspot.com/2010/01/savarina-neagra-readaptata.html
naty , 15 aprilie 2010
ms fetele pt apreciere
Lia Maria (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Ingenioasa idee, felicitari ! bun si rapid.
ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010
Interesanta reteta...pt cine a mai ramas cu cozonac...poate face un alt desert.Arata bien!