Se freaca untul spuma. Se adauga zharul, galbenusurile, sarea, nucsoara, coniacul, coaja de portocala taiata marunt, faina, albusurile spuma si stafidele. Se unge un cerc de torta cu fundul mobil. Se toarna compozitia si se coace 50-60 minute la foc potrivit. Savarina coapta se scoate pe o farfurie si cind este usor racita se insiropeaza cu siropul bine leget, amestecat fierbinte su rom si turnat cu lingura peste savarina.
Se serveste rece cu frisca
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii