Savoarea portocalelor

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 ml suc de portocale
  • 30 ml campari
  • o lingurita lichior de portocale
  • 300 ml vin spumant

Mod de preparare

Amestecati ingredintele intr-un shaker, turnati rezultatul intr-un pahar de samnapie. Ornamentati paharul cu o felie de grepfuit.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pudra de rosii

Pudra de rosii

Reteta de pudra de rosii. Cum se face pudra de rosii, reteta simpla si usor de praparat.

Pudra de rosii
Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca

Placinta frageda cu dovleac si nuca. Mai intai se pun la copt miezurile de nuca intr-o tava in cuptorul incins la 180 grade C...

Placinta frageda cu dovleac si nuca
Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta

Pentru orez: taiem ceapa marunt si o calim in cateva linguri de ulei pana devina sticloasa.

Orez cu ciuperci de padure si pui in crusta