1. Se pune praful instant de crema de ou intr-o cana gradata si se adauga apa calda. Se amesteca bine pana cand se ingroasa.
2. Se curata bananele si se impart in opt pahare sau cani de 150 ml.
3. Se adauga crema de ou peste banane. Se lasa vasele cu crema in frigider timp de o ora pana cand se intareste crema.
4. Se amesteca condimentele cu zahar, nuci si bombonele. Se presara pe deasupra cremei de ou.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii