Puneti intr-un castron mare ouale cu zaharul si un praf de sare.Frecati cu lingura de lemn pana ce devin albe si spumoase.Adaugati migdalele macinate si untul topit pe bain-marie, romul, coaja rasa de lamaie si de faina. Amestecati bine pana ce obtineti un aluat omogen si elastic. Intindeti o foaie groasa de 1/2 cm, pe planseta presarata cu faina si taiati bucatele de marimea unui deget. Prajiti in unt fierbinte.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii