autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Scoarta de copac

Autor: Lavinia Ghica (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lavinia Ghica (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 02 aprilie 2009

Ingrediente
1 pachet de unt, 6 linguri lapte fiert, 4 linguri zahar, 3 linguri otet, 1 ou, faina cat cuprinde, mirodenii, nuca zdrobita

Dificultate: Redusa Timp: 1h

4 voturi

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele. Se intind foi subtiri (2-3mm), se pune nuca si se faie fasii. Se coc la cuptor in tava de aragaz, sau pe forme speciale (jumatati de cilindru).
Daca ti-a placut reteta noastra "Scoarta de copac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tort cu capsuni in scoarta de copac

Tort cu capsuni in scoarta de copac

Prepararea blatului rotund: Separam albusurile si se bat spuma tare cu un praf de sare, adaugam

11 voturi    8 comentarii
3h 30 min
Torturi
Tarta cu lamaie si lapte condensat

Tarta cu lamaie si lapte condensat

Sfaramam biscuitii,( eu i-am cumparat gata sfaramati) ii amestecam cu cacaoa si apoi cu untul la

2 voturi    2 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 37 %
269.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Lavinia Ghica (Chef de cuisine) , 18 iunie 2009

    Nu, nu se unge foaia. Dupa ce presari nuca, o "fixezi" pe foaie cu sucitorul.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

    Interesanta reteta...

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 09 iunie 2009

    Dar iainte sa pui nuca nu u ungi cu nimic foaia? Cred ca e interesant de copt pe cilindru

Dificultate

Redusa

Timp

1h

4 voturi

Ingrediente

  • 1 pachet de unt
  • 6 linguri lapte fiert
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri otet
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde
  • mirodenii
  • nuca zdrobita

Raporteaza reteta

Retete
de Lavinia Ghica
Cremes de post

Cremes de post

Foi: Se face coca numarul 1 din ulei, otet, apa, faina cat cuprinde (astfel incat sa se desprinda

10 voturi    12 comentarii
1h
Retete de post

Lavinia Ghica (Chef de cuisine)

Nu, nu se unge foaia. Dupa ce presari nuca, o "fixezi" pe foaie cu sucitorul.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker Chec rapid de ciocolata cu tahini si quaker

Intai pun quaker pe o foaie de copt dupa ce l-am amestecat cu susan nuci si am adaugat 1/2 pahar de apa si putin ulei, presar peste

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse
Kukilada-fursecuri cu cacao Kukilada-fursecuri cu cacao

Se pun ingredientele in oala mixerului si cu paleta in forma de ghiara, amestecam bine pana compozitia este omogena. Incalzim cuptorul

0 voturi    0 comentarii
50 min
Dulciuri diverse
Chec cu vin rosu si ciocolata