autor:

Anonim

» » Aperitive

scoici SAINT-JACQUES in aluat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
nuci si cochilii saint jacques, morcovi, telina, lamaie, unt, smantana, praf de curry, sare, iper, aluat de foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul si telina se calesc in unt intr-o tigaie . In fiecare chochilie se pun cate 2 nuci , legume si smantana. Se adauga sare si piper, apoi se presara praful de curry , se inchide cu grija fiecare chochilie ,sudand marginile cu cate o banda de aluat de foietaj. Se pun la cuptor toate chochiliile 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "scoici SAINT-JACQUES in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Ciupercute  umplute

Ciupercute umplute

Spalam ciupercutele si le rupem piciorusele. Vom toca piciorusele in cuburi mici si le vom amesteca

4 voturi    10 comentarii
25 min
Aperitive
Ciupercute umplute cu mix de legume

Ciupercute umplute cu mix de legume

1.Ciupercile spalate,curatate si zvantate li se indeparteaza piciorusele apoi se stropesc bine in

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Rulada cu ghebe (sau bureti de padure)