autor:

Anonim

» » Aperitive

scoici SAINT-JACQUES in aluat

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
nuci si cochilii saint jacques, morcovi, telina, lamaie, unt, smantana, praf de curry, sare, iper, aluat de foietaj

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Morcovul si telina se calesc in unt intr-o tigaie . In fiecare chochilie se pun cate 2 nuci , legume si smantana. Se adauga sare si piper, apoi se presara praful de curry , se inchide cu grija fiecare chochilie ,sudand marginile cu cate o banda de aluat de foietaj. Se pun la cuptor toate chochiliile 20 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "scoici SAINT-JACQUES in aluat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata asortata cu sos iutar

Salata asortata cu sos iutar

Se curata si se fierb cartofii si morcovii, se taie apoi si se amesteca cu ceapa rosie (tocata rondele),

3 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive
Crochete din ciuperci cu susan

Crochete din ciuperci cu susan

Ciupercile le spalam si le tocam cuburi mici, apoi le punem la inabusit impreuna cu uleiul si ceapa

8 voturi    5 comentarii
30 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
Tarte cu ton si oua