Cubuletele de morocvi se calesc cu ceapa in unt, apoi se toarna peste ele zeama de la midii si vinul alb apoi se lasa totul sa scada la jumatate.
Se adauga smantana , sofranul , sarea si piperul. Se lasa la foc potrivit pana se obtine un sos legat, apoi se incorporeaza scoicile si crustaceele. Se lasa sa fiarba la foc mic 15 min.
Se rastoarna totul intr-o caserola si se decoreaza cu cativa creveti si cu lamelele de morcovi oparite.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii