Cubuletele de morocvi se calesc cu ceapa in unt, apoi se toarna peste ele zeama de la midii si vinul alb apoi se lasa totul sa scada la jumatate.
Se adauga smantana , sofranul , sarea si piperul. Se lasa la foc potrivit pana se obtine un sos legat, apoi se incorporeaza scoicile si crustaceele. Se lasa sa fiarba la foc mic 15 min.
Se rastoarna totul intr-o caserola si se decoreaza cu cativa creveti si cu lamelele de morcovi oparite.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii