Ouale se sparg intr-un castron, se presara sare si se bat foarte bine cu telul sau la mixer.
Se adauga smantana,se asezoneaza,dupa caz compozitia si se pune intr-o tigaie incinsa bine in prealabil,avand o cantitate mica de ulei.
Se lasa la copt si se intoarce pe partea cealalta,avand grija sa nu o rupem,in asa fel incat sa iasa ca o turta.
Salata se spala frunza cu frunza, se rupe bucati potrivite,iar branza se da prin razatoarea mare.
Scrobul se ruleaza si se taie fasii.
Se un paltou se pune salata, se stropeste cu ulei de masline, deasupra se pun fasiile de ou, iar peste ele branza rasa.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii