Ingrediente
2 oua (sau cate persoane sunt, cate un ou de fiecare), 100 ml ulei de masline, 1-2 salate verzi (in functie de cate persoane sunt), branza telemea de vaca/oaie, 50 grame smantana (sau o cantitate mai mare, in functie de cate oua se pun), sare, piper.
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
3 voturi
Mod de preparare
Ouale se sparg intr-un castron, se presara sare si se bat foarte bine cu telul sau la mixer.
Se adauga smantana,se asezoneaza,dupa caz compozitia si se pune intr-o tigaie incinsa bine in prealabil,avand o cantitate mica de ulei.
Se lasa la copt si se intoarce pe partea cealalta,avand grija sa nu o rupem,in asa fel incat sa iasa ca o turta.
Salata se spala frunza cu frunza, se rupe bucati potrivite,iar branza se da prin razatoarea mare.
Scrobul se ruleaza si se taie fasii.
Se un paltou se pune salata, se stropeste cu ulei de masline, deasupra se pun fasiile de ou, iar peste ele branza rasa.
vera (Chef de cuisine) , 01 decembrie 2009
interesant si frumos!