Ouale se sparg intr-un castron, se presara sare si se bat foarte bine cu telul sau la mixer.
Se adauga smantana,se asezoneaza,dupa caz compozitia si se pune intr-o tigaie incinsa bine in prealabil,avand o cantitate mica de ulei.
Se lasa la copt si se intoarce pe partea cealalta,avand grija sa nu o rupem,in asa fel incat sa iasa ca o turta.
Salata se spala frunza cu frunza, se rupe bucati potrivite,iar branza se da prin razatoarea mare.
Scrobul se ruleaza si se taie fasii.
Se un paltou se pune salata, se stropeste cu ulei de masline, deasupra se pun fasiile de ou, iar peste ele branza rasa.
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Incearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaReteta de salata greceasca. Salata greceasca reteta traditionala. Salata de vara cu rosii, castraveti, ardei, ceapa rosie,...
Salata greceascaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii