autor:

Lori

» » Prajituri

Semiluna

Autor: Lori (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lori (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 aprilie 2009

Ingrediente
6 oua, 300 gr. zahar, 300 gr. nuci, 100 gr. faina, 1 lingura ulei, 1 zahar vanilat, esenta de rom, 1 praf copt, zahar pudra.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bate oul cu zaharul pana se topeste. Se adauga faina, uleiul, nucile, praful de copt, zaharul vanilat si romul. Se tapeaza o tava cu ulei si faina. Se da la cuptor pana se rumeneste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Semiluna" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Semiluna

Semiluna

Se incalzeste cuptorul la 160 gr C. Se unge cu unt o tava cu dimensiuni de 30/ 22 cm si se tapeteaza

5 voturi    1 comentariu
45 min
Prajituri
Semiluna

Semiluna

Se freaca zaharul cu untul,se adauga ouale unul cate unul mestecand mereu.Se adauga faina,coaja de

8 voturi    5 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Tare gustoasa mai este...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 23 martie 2010

    Apoi se taie cu diferite forme....ai uitat sa mentionezi Lory ! Minunata prajiturica ta...la fel ca si celelalte...

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 300 gr. zahar
  • 300 gr. nuci
  • 100 gr. faina
  • 1 lingura ulei
  • 1 zahar vanilat
  • esenta de rom
  • 1 praf copt
  • zahar pudra.

Raporteaza reteta

valentina ionita (Chef de cuisine)

Tare gustoasa mai este...

Adauga reteta
Retete

din Prajituri

Samba cu crusta de nuci Samba cu crusta de nuci

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta cu untul si miezul de nuca maruntit. Se intinde in forma de tort, in strat uniform, presat

0 voturi    0 comentarii
99h 45 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu caise Prajitura cu caise

Se freaca galbenusurile cu zahar, pana se albesc si-si dubleaza volumul, se adauga ulei cate putin, apoi iaurtul, coaja de lamaie,faina

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Delicii sanatoase de la bloggeri
Somloi galuska