Se freaca zaharul cu untul,se adauga ouale unul cate unul mestecand mereu.Se adauga faina,coaja de lamaie si praful de copt.Se unge tava cu unt,se tapeteaza cu cu faina si se toarna compozitia in tava.Se presara cu cacao cernuta apoi se pune nuca maruntita.Se coace in jur de 30-40 de minute.Se incearca cu scobitoarea.Se lasa la racit si se taie direct in tava cu un pahar,in forma de semiluna.
Din pacate nu am scos poze cu prajitura taiata, pentru ca am transportat-o la cineva si am taiat-o la destinatie, uitand sa o si pozez.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii