Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu sarea si uleiul.Albusurile se bat spuma cu sarea si zaharul.Laptele se clocoteste,apoi se pune fierbinte peste albusuri si se adauga si galbenusurile,la final se adauga faina in ploaie.Inainte de a se baga la cuptor se pudreaza cu niste cacao,apoi cu o scobitoare se incorporeaza cat de cat cacaoa cat sa fie marmorat blatul la taiere.
Glazura:
Se fierb pe foc zaharul,cacaoa si margarina.Inainte de a clocoti(de a se topi margarina) se adauga si oul.
Se pune pe deasupra blatului si se orneaza cu nuca de cocos.Se taie sub forma de semilune cu un pahar.
In loc de glazura,semilunele pot fi pudrate cu zahar pudra.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii