autor:

vera

» » Mancaruri cu peste

Seppie cu mazare

Autor: vera (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 18 septembrie 2009

Ingrediente
1 punga seppie congelate, 1cutie mazare,2 cartofi, 1 ceapa. catel usturoi, 1 cutie mica de rosii in bulion, 12pahar vin alb, patrunjel,sare,piper

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Ceapa se taie ft fina ,se soteaza cu usturoiul si 2 linguri de ulei de masline,se adauga seppiile,se acopera cu un capac ,se scad cam 8 minute la foc iute;candau scazut se adauga vinul alb,se coc pana acesta evaporaa;

Se adauga cartoful taiaat cuburi mici,dupa putin timp se adauga si rosiile in bulion ,se continua coacerea iar spre sfarsit se adauga mazarea;

Se presara patrunjel tocat fin,se sareaza si pipereaza,dupa care se poate servii asa cum se prezinta sau cu paste de orice fel;

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Seppie cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica  tarilor arabe

Sayadieh bi samak- Orezul pescarului- specifica tarilor arabe

Pestele se spala, se taie in bucati mai mari,se sareaza , se pipereaza dupa gust si se condimenteaza

16 voturi    8 comentarii
2h
Mancaruri cu peste
Somon cu sos de avocado

Somon cu sos de avocado

Bucatile de somon se spala se usuca, se condimenteaza cu sare, piper si se stropesc cu zeama de lamaie;se

1 vot    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu peste

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 01 octombrie 2009

    Cred ca este buna sepia pregatita in acest mod.

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Delicios!!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 21 septembrie 2009

    Un deliciu...

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 1 punga seppie congelate
  • 1cutie mazare,2 cartofi
  • 1 ceapa. catel usturoi
  • 1 cutie mica de rosii in bulion
  • 12pahar vin alb
  • patrunjel,sare,piper

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara reţetă simplă

Spaghete Carbonara rețeta simplă Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

flori de piatra (Chef de cuisine)

Cred ca este buna sepia pregatita in acest mod.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu peste

Pastrav la cuptor si orez cu legume. Pastrav la cuptor si orez cu legume.

Pentru pastrav. Pentru inceput punem cuptorul la incins, 200 grade C. Pestele se spala bine cu apa rece, apoi se pune intr-o tava

2 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Peste al cartoccio sau in punga la cuptor Peste al cartoccio sau in punga la cuptor

Dupa ce ati curatat pestii de solzi si de interioare, ii uscati de apa. In burta lor introduceti 1/2 catei de usturoi, frunzele de

9 voturi    5 comentarii
45 min
Mancaruri cu peste
Pastrav la cuptor cu taitei chinezesti