Seppie si sardine umplute

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Seppie  si sardine umplute

Ingrediente

  • 6-7 seppie,250g sardine
  • -30g seminte de pin
  • -150g pesmet
  • -40g parmezan
  • -2 hamsii sarate
  • -2 catei de usturoi
  • patrunjel tocat
  • -piper boabe
  • -coaja de lamaie
  • -zeama de lamaie

Mod de preparare

Sepiile se spala bine si se curata eventual de osul central(in cazul in care sunt proaspete),daca sunt congelate se dezghiata bine,se spala si se scurg;sardinele se curata de capete si de sira spinarii,se spala si se scurg;

Separat se toaca semintele de pin cu usturoiul,patrunjelul,piperul boabe si coaja de lamaie, pe un fund de lemn sau, se mixeaza la robotul de bucatarie;

Separat,se pune un fir de ulei de masline intr-o tigaie,se adauga hamsiile sarate,pesmetul si se amesteca bine pana la colorarea acestuia ,se adauga parmezanul iar in final am adaugat ingredientele tocate(mixate) prima;se dau de pe foc si se trece la umplerea sepiilor si a sardinelor;

Sepiile se umplu cu atentie pt ca sunt ft fragile,iar sardinele le-am umplut cu pesmetul pregatit,le-am rulat si cu o scobitoare am fixat sardina;

Am uns cu ulei o tigaie am asezat sepiile ,am presarat putin pesmet ,cate o foaie de dafin,si le-em copt cu capacul acoperit cam o jumatate de ora; la sfarsitr le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am servit;

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...

Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Orez cu carne de porc

Orez cu carne de porc

Reteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.

Orez cu carne de porc
Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu

Gutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...

Gutui coapte cu sirop de vin rosu
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise