Sepiile se spala bine si se curata eventual de osul central(in cazul in care sunt proaspete),daca sunt congelate se dezghiata bine,se spala si se scurg;sardinele se curata de capete si de sira spinarii,se spala si se scurg;
Separat se toaca semintele de pin cu usturoiul,patrunjelul,piperul boabe si coaja de lamaie, pe un fund de lemn sau, se mixeaza la robotul de bucatarie;
Separat,se pune un fir de ulei de masline intr-o tigaie,se adauga hamsiile sarate,pesmetul si se amesteca bine pana la colorarea acestuia ,se adauga parmezanul iar in final am adaugat ingredientele tocate(mixate) prima;se dau de pe foc si se trece la umplerea sepiilor si a sardinelor;
Sepiile se umplu cu atentie pt ca sunt ft fragile,iar sardinele le-am umplut cu pesmetul pregatit,le-am rulat si cu o scobitoare am fixat sardina;
Am uns cu ulei o tigaie am asezat sepiile ,am presarat putin pesmet ,cate o foaie de dafin,si le-em copt cu capacul acoperit cam o jumatate de ora; la sfarsitr le-am stropit cu zeama de lamaie si le-am servit;
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii