1. Se fierb frunzele de menta in doua cesti de apa. Se acopera vasul si se lasa sa stea doua zile.
2. Se strecoara si se adauga siropul. Se amesteca si se toarna serbetul În tavita pentru cuburi de gheata. Se baga in congelator si se tine cel putin 10 zile Înainte de servire.
3. Se zdrobesc cuburile in blender, iar gheata zdrobita se baga În congelator. Se serveste in pahare inalte, ornate cu menta proaspata si felii de lamâie.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii