Serbet de menta

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 cesti de apa
  • 15 frunze de menta
  • ½ ceasca sirop de zahar gros
  • 3-4 felii subtiri de lamâie

Mod de preparare

1. Se fierb frunzele de menta in doua cesti de apa. Se acopera vasul si se lasa sa stea doua zile.

2. Se strecoara si se adauga siropul. Se amesteca si se toarna serbetul În tavita pentru cuburi de gheata. Se baga in congelator si se tine cel putin 10 zile Înainte de servire.

3. Se zdrobesc cuburile in blender, iar gheata zdrobita se baga În congelator. Se serveste in pahare inalte, ornate cu menta proaspata si felii de lamâie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor