1.Se pune la fiert apa cu 200 g. petale de trandafirisi se lasa sa fiarba pana ramane 1 l. de lichid, se strecoara prin panza de tifon dubla.
2. Se fierbe din nou pana se leaga siropul si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit ,se freaca cu o lingura de lemn pana la schimbarea culorii, se adauga sucul de trandafiri obtinut prin frecarea cu sare de lamaie a 100 g petale, procedandu-se la presarea lor.
Se incorporeaza sucul pana la omogenizare. Se obtine un serbet delicios cu gust si parfum de trandafiri. 3.Pentru conservare, se va pune in recipiente de sticla, prin presare pentru a nu ramane goluri de aer. Deasupra se presara zahar.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii