Se amesteca intr-un vas apa, zaharul si zeama de lamaie si se lasa sa stea 2 zile. Apoi se da in clocot amestecul.
Apoi se da focul mic si se firebe incet pina se ingrosa siropul. Siropul este gata cind pe spatele lingurii se lipeste o pelicula subtire. Se adauga apa de trandafiri si se mai fierbe la foc mic 2-3 min. Se lasa siropul sa se raceasca in vas. Apoi se toarna intr-un borcan care se inchide ermetec. Se depoziteazaintr-un loc racoros si se pastreaza la frigider dupa prima folosire.Se serveste in apa rece cu cuburi de gheata.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii