1. Într-un castron mare, se amesteca 1 lingurita de coriandru si 1/4 lingurita de sare. Se adauga crevetii, amestecând bine.
2. Într-un castron separat, se amesteca coaja de portocala, sucul de portocale, sucul de lamâie verde, restul de 1/2 lingurita sare, 1/2 lingurita coriandru si ardeiul Cayenne. Se adauga ardeiul gras, ceapa si frunzele de coriandru.
3. Se Încalzeste În prealabil gratarul. Se frig crevetii la 15 cm de flacara, 3 minute sau pâna sunt facuti bine; intre timp se intorc odata. Se scot crevetii in castronul cu amestecul cu portocala si se amesteca bine. Se pun la frigider cel putin 2 ore sau pâna când sunt bine raciti.
4 Seviche se serveste rece presarata deasupra cu avocado si seminte de dovleac.
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii