Se spala sfeclele cu peria sub jetul de apa, se curata, se fierb in apa clocotita, se scurg si se clatesc cu apa rece.
Se incinge margarina intr-o cratita, se adauga mierea si se lasa sa dea in clocot. Se incorporeaza zeama si coaja de lamaie si se lasa sa mai fiarba circa 3 minute la foc iute. Se introduc sfeclele in mierea fierbinte si se fierb 3 minute (tot la foc iute).
Se adauga menta, se ia cratita de pe foc si se inclina sfeclele, pana ce se acopera pe toate partile cu miere. Se servesc calde.
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii