Se spala sfeclele cu peria sub jetul de apa, se curata, se fierb in apa clocotita, se scurg si se clatesc cu apa rece.
Se incinge margarina intr-o cratita, se adauga mierea si se lasa sa dea in clocot. Se incorporeaza zeama si coaja de lamaie si se lasa sa mai fiarba circa 3 minute la foc iute. Se introduc sfeclele in mierea fierbinte si se fierb 3 minute (tot la foc iute).
Se adauga menta, se ia cratita de pe foc si se inclina sfeclele, pana ce se acopera pe toate partile cu miere. Se servesc calde.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii