autor:

Anonim

» » Aperitive

Sfecla rosie calita

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 august 2008

Ingrediente
sfecla rosie, ulei, sare, lamaie

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Sfecla rasa se caleste, cca 10 min, in 150 ml de ulei si 50 ml de apa. Se sareaza, se amesteca si se lasa sa se caleasca la foc mic. La sfarsit se acreste cu sucul de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sfecla rosie calita" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Barcute cu ciuperci

Barcute cu ciuperci

Ciupercile spalate si curatate de pielite se fierb in apa cu sare,dupa care se lasa la scurs. Usturoiul

7 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Chiftele de dovlecei

Chiftele de dovlecei

Se curata dovleceii de coaja, se dau pe razatoarea mare, se dau cu un praf de sare si se lasa jumatate

24 voturi    6 comentarii
1h 50 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Sandvis cu pui