Se pun banana si piersica intr-un vas inalt si se toaca cu mixerul pana devin pasta. Se adauga zahar sau miere dupa gust si apoi laptele rece. Se amesteca pana devine omogena compozitia.
Se toarna in pahare si se poate orna cu ciocolata rasa.
E o bautura delicioasa in orice anotimp.
Vara eu adaug si o lingura de inghetata de vanilie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii