autor:

Crystyna

» » , Cocktailuri si lichioruri, Dulciuri diverse

Shake indian

Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
   Specific: 

India


    Reteta postata pe: 19 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Crystyna (Chef de cuisine)   
Specific:  

India


Reteta postata pe: 19 august 2009

Ingrediente
- 1 plic cafea Jacobs, - 2 linguri apa calda, - 2 lingura înghetata, - 4 cuburi de gheata, - 2 cesti de lapte rece, - 1 lingura de zahar, - putina ciocolata amaruie, razuita, - frisca (optional).

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

29 voturi

Mod de preparare

1. Într-un castron se adauga cafeaua, apa calda, si se amesteca bine cu blender-ul (sau cu lingura).
2. Adauga cuburile de gheata, laptele, 1 ling. înghetata si amestec-o.
3. Se toarna în 2 pahare, se pune deasupra frisca si cealalta lingura de înghetata ramasa (împartita pt. amândoua cesti), putina cafea, si ciocolata razuita.
4. Desertul este gata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shake indian" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
PRAJITURA CU NUCA DE COCOS

PRAJITURA CU NUCA DE COCOS

Se freaca f.bine zaharul cu uleiul;se pune apoi oul si mierea de albine. Dupa ce compozitia s-a

25 voturi    14 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Muffins cu ciocolata

Muffins cu ciocolata

Incalzim cuptorul 180°C. Amestecati 250g faina cu cacao,praful de copt si zaharul. Intr-un

4 voturi    2 comentarii
50 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Carmen Aelenei , 10 februarie 2015

    super!!!

  • Crystyna

    Crystyna (Chef de cuisine) , 21 martie 2014

    Mersi tuturor!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 07 iunie 2010

    O bunatate !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 13 mai 2010

      Buuuuuuunnnnnnn, felicitari!

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 26 decembrie 2009

      bune retetele astea, cristina!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 decembrie 2009

      Este super gustos...L-am pregatit si am fost foarte incantata...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2009

      O bunatate...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 21 august 2009

      Cred ca este un deliciu

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Tare bun trebuie sa fie!

    • vera

      vera (Chef de cuisine) , 20 august 2009

      Ft bun!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 19 august 2009

      Ce bine arata si cred ca este tare gustos...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

15 min

29 voturi

Ingrediente

  • - 1 plic cafea Jacobs
  • - 2 linguri apa calda
  • - 2 lingura înghetata
  • - 4 cuburi de gheata
  • - 2 cesti de lapte rece
  • - 1 lingura de zahar
  • - putina ciocolata amaruie
  • razuita
  • - frisca (optional).

Raporteaza reteta

Retete
de Crystyna
Mish-mash - omletă

Mish-mash - omletă

1. Ceapa se curăţă şi se taie julien. Apoi se căleşte în ulei. 2. Roşiile şi ardeii se

36 voturi    7 comentarii
35 min
Aperitive cu oua
Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

Pizza Calzone Al Prosciuto (doar că nu e împăturată)

1. Faceţi aluatul, întindeţi şi-l faceţi blat rotund. Apoi ungeţi cu sosul de roşii. 2. Adăugaţi

35 voturi    17 comentarii
50 min
Paste si pizza
Pizza Florentina

Pizza Florentina

1. Aşezaţi blaturile pe tavă. Apoi ungeti cu sosul de roşii. 2. Aşezaţi: şunca, salamul,

23 voturi    5 comentarii
45 min
Paste si pizza

Crystyna (Chef de cuisine)

Mersi tuturor!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Spălăm fructele și le scurgem bine de apă, apoi le punem la fiert cu zahărul, zeama de lămâie și esența de migdale. Lăsăm

0 voturi    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Patratele cu branza si capsuni Patratele cu branza si capsuni

Aluatul il lasam sa se decongeleze la temperatura camerei. Intre timp mixam ouale cu indulcitorul,adaugam branza de vaci,grisul,esenta

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu visine din borcan