Se curata ceapa, se taie si se caleste in uleiul de masline impreuna cu usturoiul maruntit, sarea, piperul si boiaua dulce afumata.
Se curata ceapa, se taie si se caleste in uleiul de masline impreuna cu usturoiul maruntit, sarea, piperul si boiaua dulce afumata.
Se oparesc usor rosiile , apoi se trec prin soc termic cu apa si gheata si se curate de pielita.
Se toaca marunt de tot rosiile si se adauga peste ceapa calita impreuna cu cimbru si oregano uscat si se lasa la gatit pana mai scad si se ingroase sosul.
Se sparg oualele unul cate unul si se pun sos in mici cuiburi facute cu lingura.
Se pune capacul si se lasa la inabusit 3-5 minute in functie de cat se doreste sa fie gatite oualele.
La final se presara deasupra patrunjel, cimbru si busuioc maruntite.
Pofta buna !
Se rupe conopida buchetele si se pune la fiert in apa cu sare timp de 5 minute.
Pasta primavera conopida, rosii cherry si baby spanacReteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii