Shakshuka cu ciuperci

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa
Shakshuka cu ciuperci

Ingrediente

  • 500 gr ciuperci proaspete sau din conserva
  • 800 gr de rosii cojite proapete sau din conserva
  • 1 ceapa taiata marunt
  • 4-5 catei de usturoi
  • 1 ardei gras taiat cuburi
  • 3 lingurite de oregano uscat
  • 1 ardei verde iute daca doriti
  • 5-6 oua
  • 3 linguri ulei de masline
  • paprica rosie,sare,piper

Mod de preparare

Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam usor.

Adaugam ardeii si ciupercile si le prajim putin, dupa care adaugam rosiile, oregano, putina sare putin piper si lasam sa fiarba cam 15 minute pana scad putin.

Cu o lingura facem putin loc intre legume si spargem ouale in shakshuka. Lasam putin cu capac pana ouale se coaguleaza si se formeaza albusul bine. Se pot adauga si carnaciori la grill sau bucatele de branza.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Negresa pufoasa de post

Negresa pufoasa de post

Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...

Negresa pufoasa de post
Bors de dovlecei cu stevie

Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,

Bors de dovlecei cu stevie
Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue

Aperitiv cu leurda si branza fondue
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor