Intr-o tigaie adanca si lata incalzim uleiul si punem ceapa la prajit. Adaugam usturoiul taiat marunt si paprica rosie si amestecam usor.
Adaugam ardeii si ciupercile si le prajim putin, dupa care adaugam rosiile, oregano, putina sare putin piper si lasam sa fiarba cam 15 minute pana scad putin.
Cu o lingura facem putin loc intre legume si spargem ouale in shakshuka. Lasam putin cu capac pana ouale se coaguleaza si se formeaza albusul bine. Se pot adauga si carnaciori la grill sau bucatele de branza.
Reteta de negresa pufoasa de post. Negresa pufoasa de post reteta simpla si delicioasa. Reteta de negresa cu gem. Negresa de...
Negresa pufoasa de postCeapa si ardeiul tocate, morcovul, telina si pastarnacul date pe razatoarea cu ochiuri mari se pun la calit in ulei,
Bors de dovlecei cu stevieDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii