Se taie ceapa cuburi mici - se incalzeste bine tigaia, se adauga uleiul de masline si cand s-a incalzit adaugam ceapa si o prajim pana este sticloasa, adaugam spanacul taiat fasii amestecam adaugam cabanusul taiat bucatele si amestecam bine adaugam sare, piper la gust si adaugam ouale ochiuri peste legume, acoperim cu un capac ptr 2-3 minute pana se formeaza ochiurile si servim. Este o gustare delicioasa merge bine cu o salata de vara si cu bagheta proaspata. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii