autor:

Doina  Varga

» » Cocktailuri si lichioruri

Shodou cu galbenus si miere

Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Doina Varga (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2010

Ingrediente
200 ml lapte cald, 1 galbenus crud, 2-3 lingurite de miere

Dificultate: Redusa Timp: 2 min

13 voturi

Mod de preparare

Este o bautura foarte buna, sanatoasa, hranitoare, face bine cand te doare gatul. Usor de preparat.
Puneti in blender (cu dispozitivul pentru batut frisca, spuma) putin lapte ca sa nu se lipeasca mierea de fundul blenderului, mierea si galbenusul crud, apoi completati cu lapte caldut, nu prea fierbinte (sa nu treaca de 40-45 grade Celsius).
Mixati 10-15 secunde, pana se dizolva mierea si se omogenizeaza compozitia. Va face spuma ca si frisca.
Se prepara foarte usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shodou cu galbenus si miere" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Cocktailuri si lichioruri
Vin fiert exotic

Vin fiert exotic

Se pune vinul cu zaharul la fiert si intre timp se storc portocalele si se taie gutuia cubulete. Cand

7 voturi    2 comentarii
35 min
Cocktailuri si lichioruri
Cocteil  Pina Colada

Cocteil Pina Colada

Amestecam totul impreuna foarte bine pina se va topi zaharul. Punem in pahar gheata si turnam cocteilul.

6 voturi    4 comentarii
10 min
Cocktailuri si lichioruri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Cornella Jacobs , 09 ianuarie 2015

    cool

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2011

    Este o bunatate !

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 10 iulie 2010

    Un medicament ...

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010

      Foarte sanatos

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

2 min

13 voturi

Ingrediente

  • 200 ml lapte cald
  • 1 galbenus crud
  • 2-3 lingurite de miere

Raporteaza reteta

Retete
de Doina Varga
Praz umplut

Praz umplut

Se taie prazul, pana la frunze , in bucati lungi de 6-8 cm desfacandu-se in tubulete de cate 2 straturi.

41 voturi    8 comentarii
1h 25 min
Retete vegetariene
Gratar special de pui

Gratar special de pui

1. Se taie pieptul de pui in lung in sase fasii, se condimenteaza, se bate putin. 2. Se toaca pulpele

32 voturi    7 comentarii
45 min
Fripturi
Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Prajitura rapida (simpla) cu mere fara aluat

Intr-o tava puneti 1/2 pachet margarina (100g), turnati 1/2 din Compozitia 1, puneti merele stoarse,

129 voturi    20 comentarii
40 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

Este o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Cocktailuri si lichioruri

Cum se prepară vișinata  cu migdale Cum se prepară vișinata cu migdale

Se spala visinile,se curata,se rup coditele si apoi le punem intr-o damigeana de 6 litri.Adaugam 1 kg de zahar si le lasam 7 zile sa

21 voturi    8 comentarii
45 min
Cocktailuri si lichioruri
Cum se prepară vișinata Cum se prepară vișinata

Visinele coapte,sanatoase se spala,se curata de frunzulite si codite si se lasa la zvantat.Cand sunt zvantate bine se toarna cu mare

32 voturi    16 comentarii
1h
Cocktailuri si lichioruri
Bauturi calde pentru zile reci. Lapte de pasare (altfel)