autor:

kok miori

» » Dulciuri diverse

Shtrudel cu brinza de vaca

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 11 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 11 mai 2009

Ingrediente
ptr umplutura, 750 gr de brinza de vaca, 100 gr de stafide, coaja de lamiie rasa, 5 linguri de zahar 1lingurita zahar vanilat, 2linguri de gris, 2linguri de smantina, 2oua, faina de biscuiti (3-4 biscuiti), ptr aluat, aluat de budinca sau filu decongelat si acoperit cu un servet umed, unt topit ptr a unge foile

Dificultate: Medie Timp: 2h

2 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron se desface brinza cu zahar si se adauga treptat ouale si restul ingridentelor in asa fel ca sa fie ca o pasta fina.
Pe masa pe un servet se ia o foaie de aluat filu si se unge cu putin unt si se pune o alta foaie de aluat pe deasupra care se unge cu unt si tot asa inca doua foi (4 foi in total) ,peste foi se presara putina faina de biscuiti dupa care se aseaza pe toata lungimea foii din umplutura de brinza .se ruleaza se aseaza intr-o tava cu pergament se unge cu unt topit si se taie putin in portii si se da la copt la 190 de grade (cuptorul incalzit dinainte).
cind este copt se lasa putin sa se raceasca si se termina de taiat in portii si se presoara cu zahar pudra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Shtrudel cu brinza de vaca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Miere de albine cu miez de nuca

Miere de albine cu miez de nuca

Se stie ca nuca este un furnizor important de minerale ca sodiu, potasiu, calciu, magneziu, clor,

14 voturi    14 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Muffins alb negru

Muffins alb negru

Intr-un bol se amesteca ouale cu zahar si putina sare si zaharul vanilat. Se adauga cele doua iaurturi,

3 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

2h

2 voturi

Ingrediente

  • ptr umplutura
  • 750 gr de brinza de vaca
  • 100 gr de stafide
  • coaja de lamiie rasa
  • 5 linguri de zahar 1lingurita zahar vanilat
  • 2linguri de gris
  • 2linguri de smantina
  • 2oua
  • faina de biscuiti (3-4 biscuiti)
  • ptr aluat
  • aluat de budinca sau filu decongelat si acoperit cu un servet umed
  • unt topit ptr a unge foile

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

10 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Ecler