Intr-un castron se desface brinza cu zahar si se adauga treptat ouale si restul ingridentelor in asa fel ca sa fie ca o pasta fina.
Pe masa pe un servet se ia o foaie de aluat filu si se unge cu putin unt si se pune o alta foaie de aluat pe deasupra care se unge cu unt si tot asa inca doua foi (4 foi in total) ,peste foi se presara putina faina de biscuiti dupa care se aseaza pe toata lungimea foii din umplutura de brinza .se ruleaza se aseaza intr-o tava cu pergament se unge cu unt topit si se taie putin in portii si se da la copt la 190 de grade (cuptorul incalzit dinainte).
cind este copt se lasa putin sa se raceasca si se termina de taiat in portii si se presoara cu zahar pudra.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii