Se zdrobesc pe planseta, cu sucitorul sau cu o sticla, frunze de menta cat incap intr-o mana mare (apelati eventual la sot pentru masuratoare). Se pun intr-un borcan inchis la culoare si se amesteca cu mierea si sucul de lamaie. Se lasa la macerat la loc racoros timp de doua saptamani, amestecand tot la doua zile. Se strecoara si se pune in sticla.
Se poate folosi ca topping pentru inghetata, cu apa minerala pentru mari si mici, in alte bauturi pentru mari…
Siropul are un efect racoritor si linistitor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii