Se freaca petalele cu zeama de lamaie.Se face un sirop din zahar ,se fierbe cat sa se lege un pic,se adauga petalele si se mai fierbe cam 10-15 min.Se strecoara prin sita,se pune in sticle si apoi in camara.Se poate folosi pentru lichiorul de trandafiri unde se lasa la macerat 3-4 zile cu tuica, dupa care se strecoara. Eu folosesc o hartie de filtru de cafea.Se mai poate folosi ca suc cu apa minerala sau la diferite creme ca aroma.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii