*aprox 100gr de hrean se razuie si se pune intr-un borcan
*peste hreanul razuit se stoarce 1-2 lamai
*peste hrean si zeama de lamaie, se toarna miere de albina (salcam), portie dubla fata de cantitatea de hrean cu zeama de lamaie.
*se amesteca bine, se pune in frigider si dupa 2,3 zile se poate folosi cel mai bine impotriva tuselor din piept.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii