autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Smarm -reteta germana

Autor: monica (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Germania


    Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: monica (Maestru bucatar)   
Specific:  

Germania


Reteta postata pe: 25 aprilie 2010

Ingrediente
1\2gris, 6linguri faina, putina sare, lapte, 2oua

Dificultate: Redusa Timp: 30h

2 voturi

Mod de preparare

Sepune1\\2gris,6linguri faina putina saresi se amesteca apoi se toarna lapte deasuprase lasa in castron sa stea 1\\2ora se adauga 2 galbenusurisi se bat albusurile spuma
sa nu fie asa de subtire ca la clatitemai gros,daca e prea gros se adauga apa minerala.Se pune uleiul fierbinte si se toarna compozitia se acopera cu capac si se lasa pana primeste culoare si jos se face o coaja atunci se intoarce pe partea cealalta si se lasa la fel sa faca o coaja.Dupa ce e gata se taie cu cutitul bucatele.Se seveste cu compot si deasupra se pune zaharmacinat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Smarm -reteta germana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tiramisu

Tiramisu

La fel de simplu ca la Tiramisu rețeta originală: Mai intai, am batut frisca lichida cu zaharul

7 voturi    2 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Cozonac cu cacao, stafide si rahat

Cozonac cu cacao, stafide si rahat

Imi plac cozonacii indiferent de anotimp si constituie un pachet gustos la scoala, la serviciu sau

1 vot    0 comentarii
2h 35 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    oprea elena , 03 mai 2010

    nu este destul de explicit cit gris, cit blapte . se coace in tigaie sau se pune la cuptor

Dificultate

Redusa

Timp

30h

2 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Fara foto

oprea elena

nu este destul de explicit cit gris, cit blapte . se coace in tigaie sau se pune la cuptor

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Crema de vanilie