Smiley candy bar

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie
Smiley candy bar

Ingrediente

  • Pentru cake pops:
  • -blat de tort cu cacao;
  • -crema mascarpone;
  • -ciocolata alba;
  • -colorant alimentar;
  • -bete de frigarui;
  • -imaginatie multa;

Mod de preparare

Se ia un blat de tort si sa marunteste foarte bine.Se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza compozitia.Apoi se formeaza bile de aceeasi dimensiune care se introduc la congelator pentru 30 min.

Se topeste in bain-marie ciocolata alba si se adauga colorant dupa preferinta. Se scot bilele din congelator. In fiecare bila se introduce un betisor de frigarui.

Se trec bilele prin ciocolata topita, astfel incat aceasta din urma sa le acopere complet suprafata.

Se decoreaza dupa preferinta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise