Smochine umplute

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 12 smochine proaspete,
  • 2 calupuri mici de branza de capra,
  • 100 ml.smantana proaspata,
  • sare,
  • piper,
  • 12 felii de sunca presata,
  • salata verde;

Mod de preparare

1.Se taie un capacel de la smochine ,care se pastreaza.Se scobeste continutul lor cu o lingurita.Amestecul scobit se pastreaza la rece.

2.Se pune branza de capra intr-un bol ,se adauga smantana ,sare si piper.Se amesteca bine.Amestecul scobit se toaca marunt si se incorporeaza in branza de capra.Se umplu smochinele cu aceasta compozitie, se pun palarioarele si se pastreaza la rece pana la servire.

3.Pe un platou, se pun frunze de salata verde,apoi se acopera cu felii de sunca ,taiate felii subtiri si pe fiecare felie, se aseaza cate o smochina umpluta.

4.Preparatul se serveste cu boabe de struguri si un vin Rose.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor