autor:

Vekas

» » Aperitive

Smochine umplute

Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Vekas (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 noiembrie 2011

Ingrediente
12 smochine proaspete,, 2 calupuri mici de branza de capra,, 100 ml.smantana proaspata,, sare, , piper,, 12 felii de sunca presata,, salata verde

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

1.Se taie un capacel de la smochine ,care se pastreaza.Se scobeste continutul lor cu o lingurita.Amestecul scobit se pastreaza la rece.
2.Se pune branza de capra intr-un bol ,se adauga smantana ,sare si piper.Se amesteca bine.Amestecul scobit se toaca marunt si se incorporeaza in branza de capra.Se umplu smochinele cu aceasta compozitie, se pun palarioarele si se pastreaza la rece pana la servire.
3.Pe un platou, se pun frunze de salata verde,apoi se acopera cu felii de sunca ,taiate felii subtiri si pe fiecare felie, se aseaza cate o smochina umpluta.
4.Preparatul se serveste cu boabe de struguri si un vin Rose.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Smochine umplute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Smochine umplute pentru desert

Smochine umplute pentru desert

Smochinele congelate se lasa cca 2-3 minute la dezghetat,se sterg,apoi asa congelate cinci bucati

6 voturi    9 comentarii
40 min
Prajituri
Mere coapte umplute cu smochine

Mere coapte umplute cu smochine

Smochinele se taie in cubulete , se amesteca cu scortisoara si nuca macinata (migdale,alune) . Smochinele

14 voturi    24 comentarii
25 min
Prajituri

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • 12 smochine proaspete,
  • 2 calupuri mici de branza de capra,
  • 100 ml.smantana proaspata,
  • sare
  • piper,
  • 12 felii de sunca presata,
  • salata verde

Raporteaza reteta

Retete
de Vekas
TORT LINZER CU CIRESE

TORT LINZER CU CIRESE

1.Se amesteca faina cu zaharul praf,untul, putina sare si galbenusul de ou.Aluatul obtinut se pune

3 voturi    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
BILUTE DE COCOS

BILUTE DE COCOS

1.Se pune laptele la fiert si se adauga 150g.nuca de cocos.Se ia de pe foc si se lasa la racit. 2.Se

3 voturi    5 comentarii
1h
Dulciuri diverse
STRUDEL CU VISINE

STRUDEL CU VISINE

1. Se amesteca untul cu zaharul vanilat, coaja de lamaie si putina scortisoara, pina cind amestecul

11 voturi    1 comentariu
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Minisufleuri cu ierburi aromatice și parmezan