1.Se taie un capacel de la smochine ,care se pastreaza.Se scobeste continutul lor cu o lingurita.Amestecul scobit se pastreaza la rece.
2.Se pune branza de capra intr-un bol ,se adauga smantana ,sare si piper.Se amesteca bine.Amestecul scobit se toaca marunt si se incorporeaza in branza de capra.Se umplu smochinele cu aceasta compozitie, se pun palarioarele si se pastreaza la rece pana la servire.
3.Pe un platou, se pun frunze de salata verde,apoi se acopera cu felii de sunca ,taiate felii subtiri si pe fiecare felie, se aseaza cate o smochina umpluta.
4.Preparatul se serveste cu boabe de struguri si un vin Rose.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii