Mai intai spargeti nuca de cocos. Dupa ce ati scos apa din ea, o luati in mana protejandu-va mana cu un prosopel de bucatarie si cu ciocanelul ii dati cateva poc-poc de jur imprejur, pe mijlocul ei. Dupa cateva lovituri va incepe sa se crape. Cand a crapat de jut imprejut, bagati lama unui cutit si desfaceti. Ar trebui sa aveti doua jumatati aromate. Scoateti miezul si gatiti-l dupa plac sau consumati-l ca atare.
Spalati marul si decojiti o jumatate pe care o taiati in bucatele.
Puneti in recipientul blenderului miezul de nuca de cocos si marul taiat in bucatele, apa din nuca de cocos si veti mai completa cu apa plata, pe timpul blenduirii. Puneti o mana de coacaze si sirop de artar si blenduiti in doua reprize. Veti obtine un smoothie extremd e gros, consistent si in care veti simti bucatile de nuca de cocos, ideal e sa il luati la birou, si sa il turnati intr-un bol, eventual sa il papati cu ajutorul unei lingurite. daca va doriti un smoothie fara bucatele prin el :) va recomand sa il strecurati si sa presati bine compozitia. Va rezulta un suc gros. Adaugati semintele de canepa decorticate si voial! Un mic dejun consisten si sanatos, energizant!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii