autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Aperitive

Smoothie de legume

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
- 2 tomate inimă de bou(alungite), - 2 morcovi, - 1 ramură de ţelină, - 1 lămâie galbena(sucul), - 1 lămâie verde(sucul), - sare de mare, - 1 linguriţâ de sos Worcestershire, - 10 cuburi de gheaţă

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pune tot ce este lichid în blender (mixer).


Adaugă legumele, prealabil curăţate şi tăiate, apoi cuburile de gheaţă.

Da prin mixer cam 3 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rulouri de dovlecel cu cascaval

Rulouri de dovlecel cu cascaval

Curatam dovlecelul si-l taiem in felii de aprox. 50mm. Presaram sare peste el si-l lasam asa timp

11 voturi    12 comentarii
30 min
Aperitive
SALATA FOARTE PICANTA

SALATA FOARTE PICANTA

Se coc ardeii si rosiile. Vinetele se taie felii groase (cat un deget), se pun intr-un castron, se

8 voturi    0 comentarii
3h 30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Foarte sanatos.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 tomate inimă de bou(alungite)
  • - 2 morcovi
  • - 1 ramură de ţelină
  • - 1 lămâie galbena(sucul)
  • - 1 lămâie verde(sucul)
  • - sare de mare
  • - 1 linguriţâ de sos Worcestershire
  • - 10 cuburi de gheaţă

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

78 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte sanatos.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Legume la tigaie nouă