autor:

Adelina Damian-Fekete

» » Aperitive

Smoothie de legume

Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Adelina Damian-Fekete (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
- 2 tomate inimă de bou(alungite), - 2 morcovi, - 1 ramură de ţelină, - 1 lămâie galbena(sucul), - 1 lămâie verde(sucul), - sare de mare, - 1 linguriţâ de sos Worcestershire, - 10 cuburi de gheaţă

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Pune tot ce este lichid în blender (mixer).


Adaugă legumele, prealabil curăţate şi tăiate, apoi cuburile de gheaţă.

Da prin mixer cam 3 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Smoothie de legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Rosii/castravetzi umpluti cu crema de branza

Mai intai, se taie rosiile in jumatate si se lasa la scurs alaturi de castravetzi.Castravetzii se

3 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Briose aperitiv

Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete

4 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 15 %
799.99 lei
679.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

    Foarte sanatos.

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

2 voturi

Ingrediente

  • - 2 tomate inimă de bou(alungite)
  • - 2 morcovi
  • - 1 ramură de ţelină
  • - 1 lămâie galbena(sucul)
  • - 1 lămâie verde(sucul)
  • - sare de mare
  • - 1 linguriţâ de sos Worcestershire
  • - 10 cuburi de gheaţă

Raporteaza reteta

Retete
de Adelina Damian-Fekete
Cozonac uşor de făcut

Cozonac uşor de făcut

Se freaca zaharul cu ouale intregi si cu sarea pana se face ca o crema. Se amesteca treptat laptele

84 voturi    16 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Sirop de căpşuni de la Filo,de la Cluj

Se pun laolata ( intr-un vailing/castron mare) si se lasa 2-3 zile. Se mai amesteca la trecerea prin

6 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Marinata de peste

Marinata de peste

Se aşază astfel:1 rând de morcovi+ ceapa taiată( eu pun şi o jumătate de ţelină cubuleţe) 1

3 voturi    0 comentarii
2h
Conserve si muraturi
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Foarte sanatos.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Humus reţetă Humus reţetă

Se alege nautul si se lasa la inmuiat in apa calda 24 de ore.Se scurege de apa si se cojesc boabele prin frecare in palme. (.Eu am observat

6 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive
San Jacobo de berenjena.