autor:

GeoGia

» » Prajituri

Snickers

Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 08 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: GeoGia (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 08 aprilie 2016

Ingrediente
Blat:, 6 albusuri, 150 g zahar, 100 g nuca macinata un praf de copt, 3 linguri amidon, Crema:, 6 galbenusuri, 8 linguri zahar, 300 g nuci maruntite un pachet margarina, 200 g ciocolata alba, 200 g ciocolata cu lapte

Dificultate: Medie Timp: 2h 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Pentru blat: se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Se adauga nuca macinata, praful de copt si amidonul, amestecand usor. Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia si introducem in cuptorul preincalzit. Lasam la cuptor pana are o culoare aramie.

Pentru crema: se caramelizeaza 5 linguri zahar, se adauga treptat margarina taiata bucati. Dupa ce s-a topit toata margarina se adauga cele 6 galbenusuri frecate cu 3 linguri de zahar. Se amesteca energic pe foc. Se adauga si nuca amestecand continuu. Cand se leaga crema sa da la o parte de pe foc lasandu-se sa se raceasca.

Peste blat turnam ciocolata alba topita pe foc cu 3 linguri de ulei. Dupa ce s-a intarit ciocolata alba se pune crema de caramel, iar peste crema, ciocolata cu lapte topita cu 3 linguri de ulei.

Se taie dupa ce s-a intarit ciocolata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snickers" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Snickers de casa

Snickers de casa

Primul strat: Eu am folosit o tavă de 30×25 cm pe care am uns-o bine de tot cu unt. Apoi,

11 voturi    9 comentarii
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tortul meu Snickers

Tortul meu Snickers

Pentru blat mixam albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam pana se topeste. Amestecam faina cu

2 voturi    0 comentarii
2h
Torturi

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

2h 30 min

9 voturi

Ingrediente

  • Blat:
  • 6 albusuri
  • 150 g zahar
  • 100 g nuca macinata un praf de copt
  • 3 linguri amidon
  • Crema:
  • 6 galbenusuri
  • 8 linguri zahar
  • 300 g nuci maruntite un pachet margarina
  • 200 g ciocolata alba
  • 200 g ciocolata cu lapte

Raporteaza reteta

Retete
de GeoGia
Briose cheesecake

Briose cheesecake

Am faramitat biscuitii si i-am amestecat cu untul topit.Am presat bine in fiecare forma de briosa

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri
Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Rulada cu biscuiti,fineti si cocos

Sfaramam biscuitii cat mai marunt. Amestecam biscuitii cu laptele si cacaoa. Adaugam si cele 3 linguri

14 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Muschiulet de porc rulat

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Pandispan zebra cu nectarine Pandispan zebra cu nectarine

Bați albușurile spumă tare împreună cu zahărul și praful de sare ,apoi adaugi pe rând galbenusurile, mixând

3 voturi    0 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Strudel cu visine si zmeura Strudel cu visine si zmeura

Incepeti cu pregatirea umpluturii, ca sa aiba timp sa se raceasca. Visinele spalate, le curatati de codite, scoateti samburii. Zmeura

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Chec de mere cu stafide si migdale