Pentru blat: se bat albusurile spuma, se adauga zaharul si se bate in continuare pana se topeste. Se adauga nuca macinata, praful de copt si amidonul, amestecand usor. Intr-o tava punem hartie de copt, turnam compozitia si introducem in cuptorul preincalzit. Lasam la cuptor pana are o culoare aramie.
Pentru crema: se caramelizeaza 5 linguri zahar, se adauga treptat margarina taiata bucati. Dupa ce s-a topit toata margarina se adauga cele 6 galbenusuri frecate cu 3 linguri de zahar. Se amesteca energic pe foc. Se adauga si nuca amestecand continuu. Cand se leaga crema sa da la o parte de pe foc lasandu-se sa se raceasca.
Peste blat turnam ciocolata alba topita pe foc cu 3 linguri de ulei. Dupa ce s-a intarit ciocolata alba se pune crema de caramel, iar peste crema, ciocolata cu lapte topita cu 3 linguri de ulei.
Se taie dupa ce s-a intarit ciocolata.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii