Blat:se bat spuma albusurile,se adauga zaharul, nuca, faina si praful de copt.Se coace in tava unsa si tapetata sau pe hartie de copt la foc potrivit.Se topeste pe baie de aburi ciocolata alba cu 5 linguri de ulei si se toarna peste blat.
Crema:se pun la caramelizat 5 linguri de zahar,se tine pe foc pana este de culoare maro,nu prea mult sa nu se faca amar,se adauga margarina,dupa ce s-a topit se adauga galbenusurile frecate cu celelalte 5 linguri de zahar,la final se adauga nuca tocata marunt dupa ce am prajit-o putin in tava la cuptor.Se obtine o crema mai groasa care se toarna peste blat.Deasupra se pune ciocolata neagra pe care am preparat-o cu celelalte 5 linguri de ulei la fel ca pe cea alba.
Prepara aripioare de pui la cuptor cu boia, usturoi, sare si piper. O reteta simpla, delicioasa si foarte usor de facut,...
Aripioare de pui la cuptor. Reteta simpla, delicioasa si foarte usor de preparatDescopera cum sa prepari chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi, o reteta delicioasa si usor de preparat....
Chiftelute de pui in sos de rosii cu piure de cartofi. Reteta delicioasa si usor de preparatRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii