autor:

Anonim

» » Aperitive

Snitel cu piure de spanac

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, faina, sare, piure de spanac, oua, cascaval

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si prin compozitia de oua cu cascaval si se prajesc in ulei.Se serveste cu piure de spanac.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel cu piure de spanac" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Pogacele cu jumari

Pogacele cu jumari

Macinam jumarile si le amestecam cu sare si piper.Intr-un castron punem drojdia,1 lingurita de zahar,putin

5 voturi    0 comentarii
2h
Aperitive cu carne
Tartă cu costiţă şi spanac

Tartă cu costiţă şi spanac

Am făcut aluatul de tartă amestecând făina cu sarea, oul, laptele şi untul rece,... l-am framântat

1 vot    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • faina
  • sare
  • piure de spanac
  • oua
  • cascaval

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Drob din pulpa de porc si vitel