autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, cartofi, faina, supa de oase, sare, boia de ardei dulce, pasta de tomate, patrunjel verde, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , dupa care se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa , se
adauga boia de ardei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate si supa de oase , fierbanud-se cca 30 min.
Sosul format se strecoara pe snitele , se adauga smantana si se fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Sandvis cu pui

Sandvis cu pui

Carnea se spala. Se curata. Se pune deoparte si se pregateste sosul. Se amesteca sucul de lamaie

1 vot    1 comentariu
21h
Aperitive
Chiftelute de dovlecei

Chiftelute de dovlecei

Am dat pe razatoarea mare dovleceii.I-am lasat la scurs dar i-am mai si stors de 2 ori.Este foarte

7 voturi    7 comentarii
45 min
Aperitive

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • faina
  • supa de oase
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive

Mic dejun indragostit Mic dejun indragostit

Am pregatit aluatul de clatite si le-am copt pe un aparat special de facut gofre, asa se numesc clatitele acestea, apoi le-am umplut

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Cum se fierbe porumbul Cum se fierbe porumbul

Cand doriti sa fierbeti porumbul congelat,il introduceti direct in apa fiarta sau il fierbeti la aburi,astfel isi ca pastra culoarea

9 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive
Vinete Umplute cu Branza de vaci