autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, ceapa, cartofi, faina, supa de oase, sare, boia de ardei dulce, pasta de tomate, patrunjel verde, smantana

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

Bucatile de carne se trec prin faina si se inabusa in ulei cu 100 ml de apa , dupa care se scot separat.In grasimea ramasa se inabusa ceapa , se
adauga boia de ardei, faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate si supa de oase , fierbanud-se cca 30 min.
Sosul format se strecoara pe snitele , se adauga smantana si se fierbe 10 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive
Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Salata de vinete prajite(specific arabesc)

Vinetele se spala,se curata,se taie felii(de cca 1,5 cm grosime);feliile se presara cu sare si se

7 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Pateuri cu ciuperci

Pateuri cu ciuperci

Spalam ciupercile sub jet de apa rece si le lasam la scurs intr-o strecuratoare. Tocam ceapa si

12 voturi    1 comentariu
30 min
Aperitive

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • carne de porc
  • ulei
  • ceapa
  • cartofi
  • faina
  • supa de oase
  • sare
  • boia de ardei dulce
  • pasta de tomate
  • patrunjel verde
  • smantana

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive

Placinta cu varza calita (varzari) Placinta cu varza calita (varzari)

Din faina, lapte, ou, drojdia activata cu sare si zahar, se framanta un aluat. Aluatul se lasa la dospit, iar in timpul acesta se caleste

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Briose aperitiv Briose aperitiv

Ouale se bat bine si se amesteca cu uleiul si laptele, peste care se adauga cascavalul taiat cubulete si ardeiul taiat fideluta. Se

3 voturi    0 comentarii
35 min
Aperitive
Piept de pui cu sos de rosii si masline