autor:

emadina

» » Retete vegetariene

Snitel de ciuperci pleurotus

Autor: emadina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: emadina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 octombrie 2009

Ingrediente
500 g ciuperci pleurotus mari, 2 oua, pesmet, faina de soia, cascaval ras, sare, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

4 voturi

Mod de preparare

Se dau ciupercile prin ou batut amestecat cu cascaval ras, faina de soia si pesmet. Se prajesc in ulei pana se rumenesc bine si se servesc cu piureu de cartofi si salata de varza rosie sau de sfecla.
Daca ti-a placut reteta noastra "Snitel de ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete vegetariene
Sushi cu legume in crusta de marar

Sushi cu legume in crusta de marar

Intr-o o oala se pune 1 parte orez si 2 parti apa si se fierbe respectand tehnica fierberii orezului. Cat

0 voturi    0 comentarii
50 min
Retete vegetariene
Cartofi

Cartofi "ciufuliti"

Se curata cartofii, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu sare. Ceapa se taie pestisori

39 voturi    2 comentarii
40 min
Retete vegetariene

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 octombrie 2009

    Interesanta reteta,cred ca sunt foarte bne. Nu amfolosit niciodata faina de soia.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

4 voturi

Ingrediente

  • 500 g ciuperci pleurotus mari
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina de soia
  • cascaval ras
  • sare
  • ulei

Raporteaza reteta

Cely Snijec

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Interesanta reteta,cred ca sunt foarte bne. Nu amfolosit niciodata faina de soia.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete vegetariene

Castraveti bulgaresti Castraveti bulgaresti

Se spala castravetii proaspeti care trebuie sa fie neloviti si foarte tari, micuti si subtiri, apoi li se indeparteaza capetele si se

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Frunze de vita oparite Frunze de vita oparite

Frunzele tinere de vita se spala dupa ce le-au fost indepartate coditele. Se pun cca.2 l de apa la fiert cu o lingura de sare. Cand

0 voturi    0 comentarii
30 min
Bucate la borcan
Vinete pentru musaca