autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, creier, ulei, ceapa,, pesmet, oua, piper, patrunjel verde ,foi de dafin, otet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Cand e aproapte gata , se adauga creierul si se continua inabusirea 5 min ; se adauga piper si sare, se lasa sa se raceasca si apoi se adauga patrunjel verde si ou, amestecand continuu. Compozitia formata se portioneaza in mai multe parti, care se asaza peste snitele si se ruleaza. Snitele se trec prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

SNITEL PANE DE PORC CU LEGUME SI CARTOFI

Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu

10 voturi    3 comentarii
25 min
Mancaruri cu carne
Snitel de porc

Snitel de porc

Pulpa de porc se taie felii groase de 1 cm. Pe un fund de lemn se bate cu toporul de bucatarie fiecare

2 voturi    1 comentariu
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • creier
  • ulei
  • ceapa,
  • pesmet
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde ,foi de dafin
  • otet
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Bruschetta