autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc Bratislava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, creier, ulei, ceapa,, pesmet, oua, piper, patrunjel verde ,foi de dafin, otet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Cand e aproapte gata , se adauga creierul si se continua inabusirea 5 min ; se adauga piper si sare, se lasa sa se raceasca si apoi se adauga patrunjel verde si ou, amestecand continuu. Compozitia formata se portioneaza in mai multe parti, care se asaza peste snitele si se ruleaza. Snitele se trec prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc Bratislava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Frittata italiana

Frittata italiana

Intr-o tigaie se incalzeste putin ulei de masline si se prajeste ceapa taiata cubulete,se adauga

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
SFIHA CU CARNE TOCATA-arabic pizza

SFIHA CU CARNE TOCATA-arabic pizza

Mod de preparare Aluatul: Din 2 pahare de faina, apa,iaurt, drojdie si zahar se face o maia care

2 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Aperitive cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • creier
  • ulei
  • ceapa,
  • pesmet
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde ,foi de dafin
  • otet
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada din piept de pui