autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc Bratislava

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 august 2008

Ingrediente
carne de porc, creier, ulei, ceapa,, pesmet, oua, piper, patrunjel verde ,foi de dafin, otet, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ceapa se inabusa in 50 ml de ulei si 50 ml de apa. Cand e aproapte gata , se adauga creierul si se continua inabusirea 5 min ; se adauga piper si sare, se lasa sa se raceasca si apoi se adauga patrunjel verde si ou, amestecand continuu. Compozitia formata se portioneaza in mai multe parti, care se asaza peste snitele si se ruleaza. Snitele se trec prin faina, ou si pesmet apoi se prajesc in ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc Bratislava" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piept de pui umplut cu ciuperci

Piept de pui umplut cu ciuperci

Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare,pentru 15 minute. Ceapa si usturoiul

33 voturi    20 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Suberec

Suberec

1. Se cerne faina. Intr un vas se pune faina, delikatul, praful de usturoi. Se adauga apa calda

53 voturi    21 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • carne de porc
  • creier
  • ulei
  • ceapa,
  • pesmet
  • oua
  • piper
  • patrunjel verde ,foi de dafin
  • otet
  • sare,

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Toba in stomac de porc