Autor:
Anonim (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 15 august 2008
Ingrediente
carne de porc, ulei, cartofi, usturoi, faina, supa de oase, pasta de tomate, patrunjel verde, sare
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Bucatile de carne se inabusa in 100 ml de ulei cu 100 ml de supa de oase. Dupa inabusire , se scot separat. In jiul format se adauga pasta de tomate ,f aina dizolvata cu 50 ml de apa rece, sare, 400 ml de supa de oase si se fierb 15 min.S osul obtinut se strecoara peste snitele si se fierb 30 min.
Cand snitelele sunt fierte se adauga mujdei de usturoi stecurat si se continua fierberea 5 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc cu cartofi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Muschiul de porc se portioneaza in 8 transe egale ( cate 2 transe la o portie ), se bate bine cu
10 voturi
3 comentarii
25 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate