autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc cu mazare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, oua, faina, sare, lamaie, maioneza, morcovi, mazare, ceapa, cartofi, pesmet, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pe fiecare bucata de carne se asaza cate o felie de sunca, se pliaza,apoi se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Morcovii si cartofii se amesteca cu mazare, ceapa, sare, maioneaza si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
piramida de chitelute

piramida de chitelute

se prepara chiftelele dupa reteta clasica, se prajesc noissette, dupa instructiuni. Se confectioneaza

5 voturi    6 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Clatite umplute cu cascaval si sunca de pui

Se amesteca bine cu mixerul toate ingredientele pentru clatite si se coc clatitele intr-o cratita. Cascavalul

2 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Mixer compact cu bol

- 54 %
499.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv cu branza si oua in cosulete de salata verde