autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc cu mazare

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, oua, faina, sare, lamaie, maioneza, morcovi, mazare, ceapa, cartofi, pesmet, sunca presata

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Pe fiecare bucata de carne se asaza cate o felie de sunca, se pliaza,apoi se trece prin faina, ou si pesmet. Se prajesc in ulei.
Morcovii si cartofii se amesteca cu mazare, ceapa, sare, maioneaza si mustar.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc cu mazare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Cosulete cu suncã si ciuperci (Empadas de fiambre e cogumelos)

Cosulete cu suncã si ciuperci (Empadas de fiambre e cogumelos)

Aceste cosulete le-am gãtit împreunã cu vecina si prietena mea Tania , ea are cont pe Bucãtãras.ro

10 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Piftelute cu maioneza si ceapa

Piftelute cu maioneza si ceapa

Dau pe robot carnea, costita, painea,ceapa,pesmetul,condimentele, ouale. Modelez bile pe care le

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada aperitiv MIMI