Snitele se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig la cuptor. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se inabusa in 75 ml de ulei , se adauga apa necesara fierberii si se amesteca continuu.
In sosul format se adauga snitelele , smantana si sare, fierbanu-se impreuna .Cand carnea e fiarta se adauga sucul de lamaie.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii