autor:

Anonim

» » Aperitive

snitel de porc cu smantana

Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 august 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Anonim (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 august 2008

Ingrediente
carne de porc, ulei, sare, faina, smantana, sare de lamaie,

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Snitele se asaza intr-o tava cu 100 ml de ulei si se frig la cuptor. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se inabusa in 75 ml de ulei , se adauga apa necesara fierberii si se amesteca continuu.
In sosul format se adauga snitelele , smantana si sare, fierbanu-se impreuna .Cand carnea e fiarta se adauga sucul de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "snitel de porc cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Carnati afumati de casa

Carnati afumati de casa

Carnea tocata se incorporeaza cu usturoiul pisat si condimentele. Se framanta pana se desprinde de

8 voturi    11 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Chec din carne de porc

Chec din carne de porc

Se fierb 20 de minute ouale, le introducem apoi in apa rece, le curatam si le taiem in doua pe lung.

13 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

2 voturi    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Aperitiv "Morisca" cu salam si cascaval